Welkom op de officiële website van de voetbalvereniging Hoogeveen

Marco Reitsma nieuwe trainer B1


Voor het komende seizoen mogen wij Marco Reitsma (25) als trainer/coach van onze B1 aan u voorstellen. Marco beschikt over TC 2 en 3 en is jarenlang jeugdtrainer geweest bij VV De Weide, onder andere op divisieniveau als trainer/coach van B1.
Lees verder >>

Finaleavond klaverjassen & jokeren


Elke derde vrijdag van de maand met de “r” organiseert Hoogeveen Actief een klaverjas- en jokeravond. Vrijdag jl. was de laatste kaartavond van dit seizoen en kon aan het eind van de avond de eindbalans worden opgemaakt. Er hadden zich deze avond 34 klaverjassers en 12 joker aars gemeld, het was dus weer gezellig druk in de kantine.
Lees verder >>

Van Nuil houdt Hoogeveen op de been


Nadat Hoogeveen zaterdag afgelopen dinsdag de titelkansen in rook zag opgaan, moest men zaterdag gewoon weer in actie komen tegen Nieuw Balinge. De laatste duels zullen vanaf nu in het teken staan van de voorbereiding op de nacompetitie. In een wedstrijd die niet om aan te zien was, won Hoogeveen uiteindelijk met 1-0. Dit was mede te danken aan gelegenheidsdoelman Klaas van Nuil.
Lees verder >>

Keeperspromotiedag Hoogeveen en HZVV


In navolging van de vorige succesvolle editie slaan VV Hoogeveen en HZVV de handen ineen en organiseren donderdag 1 mei (in de meivakantie) in samenwerking met KeepersSchool Noord wederom een keeperspromotiedag. Deze dag is bedoeld voor keepers, aspirant keepers of voetballers die graag willen weten hoe ze een keeper moeten passeren.
Lees verder >>

Volgende thuiswedstijd 1e selectie

 

Zondag 4 mei

 

Hoogeveen
- NEC Nijmegen
14.30 uur

Rommelmarkten 2014


De supportersvereniging van voetbalvereniging Hoogeveen organiseert in 2014 vier rommelmarkten aan de Terpweg (ijsbaan) in Hoogeveen. Grond-plaatshuur is € 1,00 per meter. Standplaats voor kinderen is gratis. De eerste rommelmarkt van dit jaar wordt gehouden op zondag 25 mei 2014 en start om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.
Lees verder >>

Spek de kas van v.v. Hoogeveen!


Voetbalvereniging Hoogeveen is één van de 14 verenigingen die zich aangemeld heeft bij de campagne: “Spek de kas van je sportclub” van C1000 Offerein. Bij deze vragen wij iedereen die boodschappen doet bij de C1000 of ze hun punten willen toewijzen aan v.v. Hoogeveen.
Lees verder >>

Contributie

Alle leden betalen contributie. Belangrijk om te weten is natuurlijk hoe u zich kunt aanmelden of hoe u uw lidmaatschap kunt opzeggen. Bij het laatste is het van belang dat dit voor 31 mei wordt doorgeven. Anders loopt het lidmaatschap nog een seizoen door.

Klik hier voor meer informatie >>

Sportpark Bentinckpark

Kantinedienst

 

Mededelingen/afgelastingen

Op woensdag 7 mei aanstaande is er om 19:30 uur een vergadering voor de trainers en begeleiders van zaterdag 1, zaterdag 2, zaterdag 3, zondag 3, zondag 4 en zondag 5.
 

Reunie zaterdagtak op zaterdag 31 mei


De reunie van de zaterdagtak van 'Voetbalvereniging' Hoogeveen zal worden gehouden op zaterdag 31 mei. Evenals vorig jaar, zal de 'kick off' een wedstrijd zijn die gespeeld zal worden tussen de toppers van weleer. Gevolgd door een feest in de kantine met onder andere live muziek en lopend buffet.
Lees verder >>

Gehavend Hoogeveen niet langs Longa'30

De hoop die Hoogeveen vorige week weer kreeg op rechtstreekse handhaving, lijkt een week later alweer te zijn vervlogen. Met een geimproviseerde defensie sleepte Hoogeveen in de slotfase nog een punt uit het vuur bij het reeds gedegradeerde Longa'30: 4-4. Doordat RKHVV won is het gat met de veilige plaatsen gegroeid naar vijf punten met nog twee wedstrijden te gaan. Er moet dan ook een wonder gebeuren om nacompetitie te ontlopen.
Lees verder >>

Informatie rommelmarkten

De supportersvereniging organiseert in samenwerking met de Vriendenclub en Hoogeveen Actief vier rommelmarkten, te weten op: 25 mei 2014, 15 juni 2014, 29 juni 2014 en 13 juli 2014. Uiteraard hebben we het liefst dat er zoveel mogelijk leden op de rommelmarkt gaan staan om spulletjes te verkopen. Lees daarom verder voor meer informatie.
Lees verder >>

Jeugdbeleidsplan online


In november presenteerde het jeugdbestuur haar jeugdbeleidsplan tot 2016. Het is belangrijk dat alle leden van de inhoud op de hoogte zijn, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Daarom staat het beleidsplan nu ook online.
Download hier het beleidsplan >>

Samenstelling jeugdselecties 2014-2015

De jeugdcoaches zijn al weer voorzichtig bezig met het samenstellen van hun teams voor het nieuwe seizoen 2014/2015. De komende trainingen, competitie- en selectiewedstrijden zullen de jeugdspelers dus met meer dan gemiddelde interesse gevolgd gaan worden, zodat er straks weer een goede teamindeling gemaakt kan worden. Een juiste indeling is immers belangrijk, want dat komt de prestatie en het plezier van een ieder ten goede. De definitieve selecties zullen net als in voorgaande jaren bekend worden gemaakt rond 15 juni, zijnde de uiterlijke datum van overschrijving.

Informatie Jeugdsport- en cultuurfonds

Het Jeugdsport- en cultuurfonds geeft op een hele praktische manier alle kinderen de mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten. Vanaf 2014 zet de gemeente Hoogeveen extra financiële middelen in zodat nog meer kinderen gebruik kunnen maken van het fonds.
Lees verder >>

Like ons op Facebook!

 

Vergaderschema

24-04   19.30   VAC                                (Best.)
24-04   19.15   Dames                            (Secr.)
28-04   19.30   Jeugdbestuur                  (Secr.)
28-04   19.30   HGV Actief                      (Best.)
29-04   19.30   Hoofdbestuur                  (Best.)
30-04   19.30   Overleg Rommelmarkt   (Best.)
01-05   19.30   VAC                                (Best.) 
05-05   19.00   Jeugd                              (Secr.)
08-05   19.30   VAC                                (Best.)
12-05   19.30   Jeugdbestuur                  (Secr.)
13-05   19.00   Hoofdbestuur                  (Best.)
15-05   19.30   VAC                                (Best.)
19-05   19.00   Jeugd                             (Secr.)
20-05   19.30   Kantinemedewerkers     (Best.)

 


Virtuele tour


Vanaf nu kun je onze club ook bezoeken met je computer, tablet, of smartphone via een virtuele tour. De tour, Google Bedrijfsfoto's genaamd maakt gebruik van dezelfde techniek als Streetview en is sinds een jaar beschikbaar. De Google Bedrijfsfoto Tour heeft veel voordelen.
Lees verder >>

Hoofdsponsor

Zuidema GROEP

Websponsor

Rovecom ICT

Sponsoren